Tag : muzicki portal muzika24

Музика на кирилица

Елена Ристеска гостинка на концертот на Хари Мата Хари во Белград

Filip
Македонската пејачка Елена Ристеска беше специјална гостинка на концертот на Хари Мата Хари во Белград, кој што...
Музика на кирилица

Јавно извинување до “Вечер” и новинарката Александра Тимковска

Muzika24
Музичкиот портал Музика24 јавно се извинува на забавната редакција на дневното списание “Вечер”, како и...