Tag : muzicki uslugi

Музика на кирилица

Бекстејџ истражува: Откако се поскапе, дали ќе поскапат цените на музичарите? (Видео)

Muzika24
Сè е поскапо. Оваа реченица се почесто можеме да ја слушнеме во последно време, како...