Tag : muzicko talent show

Музика на кирилица

Ново талент шоу во Македонија: „Заблескај“ и сними дует со Елена Ристеска

muzika 24
“Време е за нешто ново, иновативно, забавно, интересно. Време е да заблескаш! Заблескај со Орбит!”,...