Tag : muzika na kirilica mojata makedonija

Музика на кирилица

Само оној кој што е македонец ќе разбере каде и да е… Балканскиот бисер опеан во новата песна на Давид Темелков (Фото+Видео)

Muzika24
Со емотивната и страшно чувствителна балада посветена на нашата Македонија, “Мојата Македонија”, нашиот познат македонски...