Tag : muzika24

Музика на кирилица

Васил Гарванлиев: Се верив, на свадбата ќе се испочитуваат македонските адети (Фото+Водео)

muzika 24
Изминатиот период македонските медиуми беа преплавени со веста дека Васил Гарванлиев се верил. И тоа...
Музика на кирилица

Тони Цетински: Тоше беше ангел на добрината, верувам дека заминал во подобар свет (Фото)

Muzika24
Тони Цетински беше еден од големиот број соработници на Тоше Проески, а неодамна изјави дека...