Tag : nabuco

Културо

Моќното ремек-дело „Набуко“ од Џузепе Верди на 11-ти ноември во Македонската опера и балет

Muzika24
Моќното ремек-дело од Џузепе Верди, операта „Набуко“ ќе се изведе на сцената на Македонската опера...