Tag : nade talevska

Фестивали

Во Крушево ќе се одржи фестивал на македонска евергрин музика „Сонце за три светови“ (Видео)

Filip
„Сонце за три светови“ – минатото, сегашноста и иднината-голем концерт на евергрин македонска музика на...
Во прв ред

Новогодишен концерт на Камерниот оркестар на Битола (Фото)

Filip
Камерниот оркестар на Битола ќе одржи новогодишен концерт со наслов “Виена во Битола” на 23-ти...