Tag : nagrada milan mladenovic

Магазин

Отворен конкурс за наградата „Милан Младеновиќ“ за 2024

Muzika24
Дина Јашари, „Љубичице“, „Артан Лили“… го чекаат наследникот на наградата „Милан Младеновиќ“ за 2024 година....
Музика на кирилица

И македонските музичари можат да конкурираат за наградата „Милан Младеновиќ“

Muzika24
Задужбина на Милан Младеновиќ објави конкурс за наградата „Милан Младеновиќ“ 2022. Под слоганот „Пријави ја...