Tag : nagrada sveti kliment ohridski

Музика на кирилица

Пијанистката Снежана Анастасова-Чадиковска ја доби државната награда „Св.Климент Охридски“

Filip
Одборот за доделување на државната награда „Св. Климент Охридски“ донесе одлука за доделување на државната награда „Св. Климент Охридски“ за  2021 година за...