Tag : nagrada zlaten oriks

Музика на кирилица

Скопски џез фестивал ја додели награда “Златен орикс” на младиот џез уметник Иван Петровски

Muzika24
Гитаристот Иван Петровски е годинашниот добитник на наградата “Златен орикс”, што Скопски џез фестивал ја...