Tag : nagrada

Културо

Награда „8-ми ноември“ за оперската пејачка Елена Голомеова

Filip
Оперската пејачка Елена Голомеова е една од овогодинешните добитници на наградата „8-ми ноември“ од Општина...
Музика на кирилица

Општина Демир Хисар со награда за животно дело за групата “Бисер”

Filip
Општина Демир Хисар одлучи оваа година највисокото признание на нивната локална самоуправа, наградата за животно...
Имам нешто да те прашам

Тракер: Се што посакував за оваа година ми се оствари (Фото+Видео)

Muzika24
Тој е познат трап артист кој што активно се занимава со музиката од 2009-та година....
Музика на кирилица

Виолета Томовска: 60 годишниот јубилеј ќе го прославам со голем роденденски музички концерт

Muzika24
Неодамна меѓугодинашните добитници на високата државна награда “Св. Климент Охридски”, која се доделува за долгогодишни...