Tag : najdobri festivali

Музика на кирилица

“Таксират” во трка за Европските фестивалски награди “Europe Festival Awards”

Muzika24
Фестивалот “Таксират” повторно е номиниран меѓу најдобрите фестивали во Европа, кои се вклучени во изборот...