Tag : najglup narod

Магазин

Погледнете: Кој е најинтелегентен, а кој е најглуп народ во светот? Каде се наоѓа Македонија…?

Muzika24
Според студијата која во 2019 година ја спровеле истражувачите Ричард Лин и Дејвид Бекер, највисокото...