Tag : najgolemi hitovi

Музика на кирилица

Концерт за душа со гласот на Душко Георгиевски

Muzika24
Во петокот 26-ти февруари во киното “Фросина”- МКЦ, се случи успешен гала концерт на фолк...
Музика на кирилица

Концерт во Скопје за роденденот на македонскиот ангел Тоше Проески

Muzika24
Триесет и вториот роденден по ред на Тоше Проески ќе биде одбележан со концерт на...