Tag : najslusana pesna

Музика на кирилица

Јоце Панов – единствен македонски претставник на “Diamonds Voice” во Чешка

Muzika24
На седмото издание на Македонскиот радиски фестивал – МАРС 2014 кој се одржа на 25-ти...
Музика на кирилица

Владимир Крстевски – Франц напролет “рипа втавче”

Muzika24
Како што пишува дневниот весник “Вечер”, најпосакуваниот ерген во Македонија Владимир Франц кој што е...