Tag : naroden teatar jordan hadzi konstantinov dzinot

Културо

Премиерно монодрамата “Песни за татковината” на сцената на Велешкиот театар

Muzika24
На Малата сцена на Народниот театар “Јордан Хаџи Константинов-Џинот” во Велес на 5-ти април актерот...