Tag : natalija slaveva

Имам нешто да те прашам

Интервју на Музика24: Наталија Славева – Малите нешта ме прават среќна

Muzika24
Млада е, згодна, интелегентна… зад себе има неколку песни и настапи на реномирани македонски музички...
Имам нешто да те прашам

Интервју на Музика24: Наталија Славева – Добриот глас надалеку се слуша

Muzika24
Една од младата генерација која цврсто гази на македонската музичка сцена, иако доста добро се...
Имам нешто да те прашам

Наталија Славева: Се радувам кога ми подаруваат книга или новогодишно пакетче (Фото)

Muzika24
Наталија Славева ја запознавме на “Скопски фестивал”, поточно на Изборот за песна на Евровизија 2011...