Tag : negotino

Во прв ред

Дегустации и музичка програма за Свети Трифун во Неготино (Фото)

Filip
Општина Неготино традиционално го одбележува празникот на Свети Трифун – заштитник на лозарите. По тој...
Во прв ред

Миле Кузмановски и Елена Велевска во Неготино за празникот на виното

Filip
Општина Неготино оваа година организира “Недела на виното – Св.Трифун 2020”. Манифестацијата ќе трае од...
Во прв ред

Неготинчани подготвени за дочекот на Новата година

Muzika24
И оваа година општина Неготино организира на градскиот плоштад дочек на Новата година. Градоначалникот на...