Tag : nenad osmanovic

Балканленд

Ненад Османовиќ од “Ѕведите на Гранд” публиката ја изненади со одлична балада (Видео)

Muzika24
Кога заврши натпреварувањето на “Ѕведите на Гранд”, младиот Ненад Османовиќ најави дека веќе нема да...