Tag : nesha brizis

Во прв ред

На 14-ти октомври Вашето лице заслужува насмевка – Неша Бриџес со стенд-ап во Скопје (Фото)

Muzika24
Еден од најпопуларните стенд-ап комичари на Балканот, Неша Бриџес доаѓа во Скопје. 14-ти октомври е...