Tag : new rules

Музика на кирилица

“Искапени со топла вода, во Расчекор облечени по роба” – македонска пародија на “New Rules” (Видео)

Muzika24
Верувале или не, македонската музичка сцена се повеќе и повеќе на овој или оној начин...