Tag : nexttime

Фестивали

Македонската радио-телевизија бараше нов метод за селекција на претставникот за Евровизија 2009

Muzika24
Македонската радио-телевизија бараше нов метод за селекција на претставникот за Евровизија 2009. Седмични дебатни програми...