Tag : nezavisna izdavacka kuka

Музика на кирилица

Дуото Дени Омерагиќ и Нинослав Спировски го издадоа албумот „Two Ways East”

Filip
Независната издавачка куќа Шарла Рекордс го претставува албумот „Two Ways East” на дуото Дени Омерагиќ...