Tag : nezavisna ugostitelska komora

Музика на кирилица

Ќе се укинува забраната за музички настани во угостителските објекти

Muzika24
Комисијата за заразни болести прифатила да го разгледа барањето на Независната угостителска комора (НУК) и...