Tag : niceg nije bilo izmegu nas

Во прв ред

После првиот концерт, закажан и втор концерт на Здравко Чолиќ во Скопје (Видео)

Muzika24
Песната “Ничег није било измеџу нас”, која ја освои целата публика во регионот, петтата нумера...