Tag : nikola perevski pere

Музика на кирилица

Македонската естрада со поддршка на кампањата #НосамМаска (ВИДЕО)

Filip
Македонската естрада ја поддржа кампањата #НосамМаска. Влатко Стефановски, Никола Перевски од „Нокаут“, Каролина Гочева, Тамара...
Имам нешто да те прашам

Интервју со Пере Нокаут, после концертот во Битола (Фото)

Filip
Музика24 продолжува со серијата интервјуа со македонски артисти во месецот на македонска независност. Вчера вечер,...
Музика на кирилица

Групата “Нокаут” прославува 10 години од своето постоење (Фото)

Muzika24
Една од најпознатите и популарни македонски групи “Нокаут”, годинава прославува 10 годишен јубилеј од формирањето на...