Tag : nikola serafimov

Имам нешто да те прашам

Никола Серафимов: Во Новата година да го направиме светот поубаво место за живеење (Фото)

Muzika24
Тој е познат македонски фудбалер. Професионалец, кој што игра за репрезентацијата на Република Македонија. Има...