Tag : nikola stanisic

Музика на кирилица

Никола Станишиќ: „Имаме добри вокали, но немаме медиумска подршка“ (Фото)

Muzika24
Младиот пејач Никола Станишиќ деновиве го снима неговиот видеозапис првенче за песната “Единствена“. Никола беше...