Tag : nikola trpkovski

Имам нешто да те прашам

Никола Трпковски: Сакам Новата година да ја дочекам на некоја плажа со многу сонце и коктели (Фото)

Muzika24
Никола Трпковски е релативно ново лице во медиумскиот простор, иако многумина од вас веќе го...
Музика на кирилица

Лара Иванова за “Жешко столче”: Правете го тоа што го сакате и бидете упорни (Фото+Видео)

Muzika24
Во најновото издание на YouTube емисијата “Жешко столче”, чии автор и водител е младиот Никола...
Музика на кирилица

Вечерва во 19 часот стартува новата сезона на музичко-забавниот проект “Жешко столче” (Фото)

Muzika24
Со почеток на новата работна сезона, музичкиот портал Музика24 и еден од најгледнаните YouTube проекти...