Tag : Nina spirova

Музика на кирилица

Разрешена мистеријата: Откриено каде живееше и почива Нина Спирова

Filip
фото:portalnovosti.com Познатата македонска пејачка Нина Спирова, која почина на 11-ти септември 2020 година на свои...