Tag : ninanajna

Фестивали

Македонија во 2006-та на Евровизија беше претставена од Елена Ристеска со песната „Нинанајна“.

Muzika24
Македонија во 2006 година беше претставена од Елена Ристеска на Евровизија со песната „Нинанајна“ –...