Tag : nisam ja bez korjena

Фестивали

Мате Булиќ и Франо Пехар доаѓаат на Водице да ја распеат публиката со песната „Нисам ја без корена“ (Видео)

Muzika24
Еден од најпопуларните регионални пејачи, Мате Булиќ, по вторпат ги здружи силите со талентираниот музичар...