Tag : nisvil

Културо

Битолскиот камерен оркестар ќе настапи на “Нишвил”

Filip
Битолскиот камерен орекестар ќе учествува  на еден најголемите  фестивали на Балканот “Нишвил”. Битолчани ќе настапат...