Tag : noken club

Во прв ред

Вечерва за подобра и поурбана забава во Скопје се отвора “Фабрика”

Muzika24
На Скопје веќе неколку години му недостигаше електронска сцена со светски ди-џејски ѕвезди. Еднаш или...
Музика на кирилица

Дарко Илиевски во Прилеп, отвораше ноќен клуб (Фото)

Muzika24
Поп пејачот, ексклузивецот на “Горила” продукција, Дарко Илиевски вчера вечер (11.01.2013 петок) настапуваше на отворањето...