Tag : nov video spot

Музика на кирилица

Елена Андоновска ја промовираше “Река газит малој моме”, посветена на музичката легенда Александар Сариевски (Фото+Видео)

Muzika24
Неодамна познатата македонска пејачка Елена Андоновска не почести со уште еден видео запис, а со...