Tag : nova godina nov pocetok

Културо

Концертот „Нова Година – нов почеток!”, последен за оваа година во Македонска филхармонија

Filip
„Нова Година – нов почеток!” е насловен последниот концерт на Македонската филхармонија за 2020 година,...