Tag : nova verzija

Музика на кирилица

„Од љубов не се бега“ нова верзија снимена од Игор Атанасоски – Харе (Видео)

Muzika24
Познатиот македонски музичар Игор Атанасоски – Харе инспириран од поезијата на Зафир Хаџиманов сними своја...
Covers

Позната турска пејачка со одлична изведба на македонската народна песна “Елено ќерко” (Видео)

Muzika24
Деновиве беше промовирана нова верзија на песната “Елено ќерко’’ која ја изведува турската пејачка Gül...