Tag : nova

Премиера

24 Промо: Магдалена Ена Цветкоска – “Најдоброто” (Аудио)

Filip
Пејачка Магдалена Ена Цветкоска во изминатите години позната како текстописец, промовираше своја нова песна. “Најдоброто”...
Covers

Акустична верзија на песната “Како првиот ден” во изведба на “Line Out” (Видео)

Muzika24
Бојан и Бојан кои ги знаеме како “Line Out”, на нивната прва песна “Како првиот...