Tag : novinarsko prasanja

Музика на кирилица

Валентина Ѓоргиевска Парго: Mонтажата ќе придонесе да се смират страстите и да го испратиме пејачот во попозитивна атмосфера

Muzika24
Валентина Ѓоргиевска Парго, новинар кој долги години ја следи Евровизија,чие мислење се почитува,за Музика24 одговори...