Tag : novogodisna anketa

Имам нешто да те прашам

Влатко Лозановски Лозано: Новата Година асоцира на белата боја, многу снег, Дедо Мраз и подароци

Muzika24
Почитувани наши, Новата година ја дочекавме и пречекавме. Уште од самиот повторен старт започнавме со...
Имам нешто да те прашам

Јоце Панов: За Нова година се чувствувам како Дедо Мраз

Muzika24
Новогодишни прашања за нашиот популарен македонски поп пејач… Музика24: Како се чувствуваш секогаш кога се...
Имам нешто да те прашам

Стефан (Некст Тајм): Новата година е најромантичниот период од годината

Muzika24
Беа победници на повеќето музички фестивали во Македонија, не претставуваа на Евровизија во 2009-та со...
Имам нешто да те прашам

Елена Петреска Толевска: Ви посакувам позитивни мисли, оти какви ни се мислите таков ни е животот!

Muzika24
Подолго време ја нема на македонската музичка сцена, ја паметиме по многубројните фестивалски хитови и...
Имам нешто да те прашам

Јован Радњански: Нова година секогаш ја дочекувам еуфорично

Muzika24
Од неодамна заплива во брачните води, дефинитивно ќе ја памети 2012-та на приватен план. По...
Имам нешто да те прашам

Диран Тавитјан: Има некоја магија во новогодишните празници

Muzika24
Оваа година тој и неговото почитувано семејство имаа многу успеси. Издадоа албум, организираа концерти… беа...
Имам нешто да те прашам

Џулијани: Новата година не потсетува дека времето тече

Muzika24
Тој е еден од најпознатите режисери на музички видео спотови. Речиси нема кој не го...