Tag : novogodisna reklama

Музика на кирилица

Новогодишната реклама на Mcdonald’s со песна од македонска издавачка куќа (Видео)

Muzika24
Новогодишната реклама на McDonald’s за полскиот пазар искористи песна одкаталогот на македонската издавачка куќа и...