Tag : novogodisni intervjua

Имам нешто да те прашам

Сања Сани Гроздановска: Мојот најубав новогодишен подарок е од “Валијант” (Фото+Видео)

Muzika24
Таа потекнува од најдуховитиот град во Македонија, како што велат постарите, тоа е градот Куманово....
Имам нешто да те прашам

Маргарита Христова: За Нова година нашата куќа се претвора во новогодишна бајка (Фото+Видео)

Muzika24
Таа е позната македонска поп пејачка кој твори на македонската забавна сцена повеќе од 20...
Имам нешто да те прашам

Елена Андоновска: Се радувам на мали нешта… најважно е вниманието! (Фото)

Muzika24
Сме ја гледале и слушале по разно-разните музички емисии. Нејзиниот прекрасен глас не само што...