Tag : od kolekciite na skopje

Културо

До 15-ти декември во Музејот на град Скопје – “Од колекциите на Скопје”

Muzika24
“Од колекциите на Скопје” претставува селекција на одбрани дела коишто се сопственост на Градот Скопје,...