Tag : odlozeno

Во прв ред

ВАЖНО: Концертот на Амира Медуњанин во Хераклеа одложен за понеделник

Filip
Една од најголемите европски ethno world ѕвезди во моментов Амира Медуњанин со бендот пристигна во...
Во прв ред

Повторно одложен славеничкиот концерт на “Електрични Оргазам”

Filip
Како што беше најавено, мартовските концерти мораше да бидат одложени поради актуелната состојба со коронавирусот...