Tag : odlozuvanje

World Music

Парламентот на Јужна Кореја донесе закон со кој „БТС“ можат да го одложат воениот рок

Filip
Парламент на Јужна Кореја, неделава усвои предлог-закон со кој им се овозможува искучок на членовите...
Во прв ред

Короната по втор пат ги одложува концертите на “Фрајле“ во Битола

Filip
Центарот за култура – Битола и соопштува на јавноста дека и двата концерти презакажни од...