Tag : oficerski dom

Фестивали

Огромен интерес: Нема повеќе влезници за фестивалот „Ех, таа серенда“

Filip
Во само неколку часа утрово се подгинати сите влезници за фестивалот на староградска музика „Ех,...
Во прв ред

Општина Битола ја објави празничната програма за „Зимска приказна“ пред Офицерски

Filip
За незаборавни празнични спомени, „Зимска приказна“ е проект кој во Битола ќе донесе празична магија...