Tag : online koncert

Музика на кирилица

Многу емоции, солзи, позитивни реакции: Тамара и Тијана одржаа on-line концерт за кој долго ќе се зборува

Muzika24
Поради пандемијата со коронавирусот, естрадните уметници од Македонија, регионот, па и од светот речиси една...