Tag : opstina ohrid

Во прв ред

И оваа година најголемиот гастрономски спектакл – “ГастроМак” (Фото)

Muzika24
Како што дознава Музика24, и оваа година по четврти пат во Република Македонија ќе се...
Во прв ред

Богата новогодишно-празнична програма во Охрид

Muzika24
Како што дознава Специјализираниот македонски музички портал Музика24, веќе е објавена новогодишната-празнична музичка програма во...