Tag : opstina

Во прв ред

Бесплатен концерт на „Владимир Четкер секстет“ за 11-ти октомври во Охрид

Filip
По повод државниот празник 11-ти октомври, Ден на македонското востание, на градскиот плоштад во Охрид...
Музика на кирилица

Општина Демир Хисар со награда за животно дело за групата “Бисер”

Filip
Општина Демир Хисар одлучи оваа година највисокото признание на нивната локална самоуправа, наградата за животно...
Во прв ред

Лепа Брена и Харис Џиновиќ на плоштад во Охрид за Нова Година?

Muzika24
Охрид преговара со Лепа Брена и Харис Џиновиќ да настапат на плоштадот во Охрид за...