Tag : orce georgjievski

Во прв ред

Вчера вечер на отворањето на Културното лето во Општина Кисела Вода над 15.000 илјади посетители (Фото)

Muzika24
Преку 15.000 илјади посетители вчера вечер уживаа во фантастичната атмосфера на првата вечер од Културното...